دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۰۳

رفع تیرگی زانو، آرنج و قوزک پا

۹ بازديد

رفع تیرگی پوست نواحی مختلف بدن به چه شکل است؟ درصد قابل توجهی از افراد، رنگ پوست نقاطی از بدنشان در مقایسه با قسمت های دیگر، تفاوت چشمگیری دارد و متاسفانه باعث آزرده خاطر شدن فرد می شود. پوشاندن این سیاهی ، با استفاده از کرم های آرایشی ماندگاری کوتاهی داشته و راه حل ماندگاری نیست. خوشبختانه، امروزه رفع تیرگی زانو، آرنج و قوزک پا، با مراجعه به پزشک متخصص پوست و مو و بکارگیری روش های نوین به راحتی قابل درمان می باشد.

علل ایجاد تیرگی زانو، آرنج و قوزک پاچیست؟

تیرگی پوست در مفاصل بدن آرنج و زانو، و یا قسمت های دیگر مانند: قوزک پا، کشاله ی ران و واژن، نسبت به سایر نقاط بدن تا حد زیادی، طبیعی است. این موضوع در افرادی که به طور کلی رنگ پوست تیره و سبزه ای دارند بیشتر به چشم خواهد آمد همچنین به دلیل ضخامت پوست در قسمت های ذکر شده ظاهر تیره تری دارند. و در آخر؛ برهم خوردن تعادل هورمونی و مصرف برخی از داروهای شیمیایی نیز، شدت تیرگی پوست را افزایش می دهد. در ادامه با موارد دیگری نیز اشاره می کنیم:

  • زانو: پوست زانو ضخامت و رنگدانه های بیشتری نسبت به قسمت های اطراف داشته و هنگامی که مفصل کاملا باز شده و پوست حالت کشیدگی ندارد رنگ تیره بیشتر به نظر می آید. کشیده شدن پوست زانو در هنگام نشستن بر روی زمین بر تیره شدن زانو بسیار موثر است. در ادامه به راه های درمان تیرگی زانو اشاره خواهیم کرد.
  • آرنج: ساییده شدن پوست آرنج بر اثر برخورد با سطوحی مانند فرش، دسته صندلی و ….
  • قوزک پا: هنگام نشستن بر روی زمین و کشیده شدن پوست به فرش و موکت
  • واژن و زیر بغل: استفاده مداوم از ژیلت به ویژه ژیلت های کند

برای اطلاع از روش های درمانی روی لینک زیر کلیک کنید
https://bluedreamclinic.com/removes-blurring-of-the-knees-elbows-ankles/

اولین مطالب آزمایشی من

۰ بازديد
این اولین مطالب آزمایشی وبلاگ من می باشد و به زودی حذف خواهد شد.
امروز ارتباط و تبادل اطلاعات نقش بسیار مهمی در رشد و فرهنگ مردم یک کشور و جامعه را دارد و وبلاگ یکی از راه های سریع انتقال اطلاعات و ارتباط مردم یک جامعه با هم می باشد .
شما به راحتی می توانید مطالب مورد علاقه , کارهای روزمره , علم و فرهنگ را در وبلاگ خود انتشار دهید و با سایر دوستان خود به گفتگو و تبادل نظر بپردازید .

دومین مطلب آزمایشی من

۲ بازديد
این دومین مطلب آزمایشی وبلاگ من هستش و به زودی این متن حذف خواهد شد .
وبلاگ چیست ؟
وبلاگ یا وب‌نوشت که به آن تارنوشت، تارنگار یا بلاگ و به زبان انگلیسی(Blog) هم می‌گویند، وبلاگ حاوی اطلاعاتی مانند: گزارش روزانه، اخبار، یادداشت‌های شخصی و یا مقالات علمی مورد نظر طراح آن است. وبلاگ ترکیبی از دو کلمۀ «web» و «log» به معنای ثبت وقایع روزانه است .مطالب وبلاگ بر مبنای زمانی که ثبت شده گروهبندی و به ترتیب از تازه‌ترین رخداد به قدیم ارائه می‌گردد. نویسندهٔ ویلاگ، وب‌نویس یا تارنویس نامیده می‌شود و ممکن است بیش از یک نفر باشد، وب‌نویس به گزارش مداوم رویدادها، خاطرات، و یا عقاید یک شخص یا یک سازمان می‌پردازد. واحد مطالب در وبلاگ،پست است، معمولاً در انتهای هر مطلب، برچسب تاریخ و زمان، نام نویسنده و پیوند ثابت به آن یادداشت ثبت می‌شود. فاصلهٔ زمانی بین مطالب وبلاگ لزوماً یکسان نیست و زمان نوشته ‌شدن هر مطلب به خواست نویسندهٔ وبلاگ بستگی دارد. مطالب نوشته شده در یک وبلاگ همانند محتویات یک وب‌گاه معمولی در دسترس کاربران قرار می‌گیرد. در بیشتر موارد وبلاگ ها دارای روشی برای دسترسی به بایگانی یادداشت‌ها هستند (مثلاً دسترسی به بایگانی بر حسب تاریخ یا موضوع). بعضی از وبلاگ ها امکان جستجو برای یک واژه یا عبارت خاص را در میان مطالب به کاربر می‌دهند.